Cine l-a împrumutat pe Toma cu bani pentru nunta lui Ciolacu Jr.?

 

Invitații lui Marcel Ciolacu la nunta fiului său nu au avut probleme de cash, cu o singură excepție: primarul Constantin Toma.

„Nunta mare, dar mare.”, zice o vorbă din popor. Nunta lui Ciolacu Jr. nu a făcut excepție. Un jurnalist a băgat mâna în buzunar și l-a salvat pe Toma!

Nu poți să te duci ca primar la o nunta cu 1000 de lei, că te împușcă ăștia!

Afirmația îi aparține primarului municipiului Buzău, Constatin Toma, făcută anul trecut.

Astfel, având în vedere că asupra salariului primarului Toma există o poprire din partea Alpha Bank, poprire ce va fi ridicată după ce Toma va achita băncii suma de 3.043.200,26 lei, primarul nostru s-a regăsit într-o situație extrem de dificilă.

Pentru că nu putea să meargă la nunta lui Ciolacu Jr. cu 1000 de lei, Toma s-a dus la UniCredit Bank pentru a accesa programul național „Împrumuturi pentru nunți și cumetrii”.

Toma putea să apeleze la o bancă românească, neaoșă, precum Banca Transilvania sau Banca Comercială Română, dar nu a făcut-o. De ce?

UniCredit Bank este singura bancă din România care nu a fost prăduită de Toma. N-a fost prăduită pentru că nu exista la vremea când primarul Toma era supranumit Prințul Apelor.

Toma a fost refuzat, iar agenții de pază au apăsat butonul de panică!

După ce ofițerul de la ghișeul „Împrumuturi pentru nunți și cumetrii” a introdus în baza de date CNP-ul lui Constantin Toma, în bancă a pornit alarma.

Ușile s-au blocat instantaneu, ferestrele s-au blindat, iar agenții de pază au băgat gloanțe pe țeavă!

Alarma s-a declanșat în toate unitățile bancare din județul Buzău!

Acest fapt se datorează faptului că în vremurile sale bune (2002 – 2012), Constantin Toma a electrocutat majoritatea băncilor ce activau în România.

17.000.000 de euro trebuie să înapoieze băncilor Constantin Toma și firmele sale.

Toma a scăpat teafăr și nevătamat abia după ce prietenul său, șeful poliției municipale, comisar șef Ivan Marius Daniel, s-a prezentat personal la sediul băncii pentru a-l elibera pe primar.

Văzând că șansele sale de a obține un împrumut de la bancă pentru a putea participa la nunta fiului șefului său, domnul Marcel Ciolacu sunt reduse, Toma a apelat la cămătari.

Când l-au întrebat ce lasă gaj la băjeți, primarul a zis că ar putea decarta Pădurea Crâng sau Piața Daciei. Cămătarii au refuzat în bloc.

Motivele? Pădurea Crâng are probleme cu copacii din specia ulm, iar Piața Daciei are probleme cu umbra și fântânile așa-zis arteziene.

Disperat, Toma a luat două dosare groase din arhivă și s-a oprit la un amanet celebru din Buzău deținut de prietenii de suflet ai consilerului local Roșioru și ai fostului senator nea Popică.

Ghinion! Banii pe care îi oferea amanetul lui Leontin pentru Pădurea Crâng și Piața Daciei abia acopereau darul de nuntă!

Ori, primarul Toma avea nevoie și de un costum nou, iar doamna sa de o rochiță chic!

Super disperat și ajuns la limita răbdării, primarul Toma a apelat de Tereacă, scribul său personal, care l-a și salvat de la marele necaz!

  • Da, șefu’ meu, regele meu, da’ nu îți dau io zece mii de coco?! Nu se pune problema, dar să nu știe nevastă-mea, că mă omoară!
  • Nu-i problemă, Tăuraș, dar să nu afle nici Rodica mea, că mă belește!

Tereacă s-a dus acasă, a băgat mâna sub salteaua secretă din sufragerie și a extras fix suma de 10.000 de euro atât de necesară primarului Toma!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *