Perdonescu a dat și apoi a fugit!

Am scris ieri un articol pe liberinbuzau.ro în care prezentam situația străzii Jitia din Râmnicu Sărat, dar și ieșirea în decor a consilierului local Predonescu în timp ce se înfrumuseța la un celebru spa din județul Vâlcea.

Bineînțeles că mi-am adus aminte și de aroganțele avocatului Predonescu în zona de munte a județului Buzău, mai precis niște escapade motorizate în zone protejate de lege tocmai împotriva motorizaților.

Detalii AICI.

Da, măi, și mă trezesc aseară pe la ora 22.00 cu un comentariu ciudat la o postarea pe care am distribuit-o pe un grup de Facebook din Rm. Sărat.

„Este exact cum am spus în comentariu. Sunt hilare atacurile PNL la administratia PSD, cu privire la neasfaltarea unei străzi imediat după efectuarea de lucrări de către Compania de Apă, în condițiile în care au avut primar care nu a asfaltat-o. Atribuțiile viceprimarului le stabilește primarul și nu invers.”

L-am întrebat pe domnul Predonescu când au fost încheiate lucrările efectuate de Compania de Apă Buzău, dar nu am mai avut pe cine. Deja fugise! Am aflat însă de la localnici că lucrarile au fost finalizate în aprilie 2022.

Sincer, nu mă așteptam să apară vreun politician să comenteze articolul. Sau să reacționeze amuzat la ce am scris, dar sunt convins că inițial domnul Predonescu a citit doar titlul, la fel cum fac foarte mulți bizoni politici.

Altfel nu m-ar fi blocat pe Facebook și nici nu ar fi șters degrabă pozele de la Lacul Vulturilor ce îl incriminau, pozele în care apărea în jurul unui foc deschis, deși legea interzice focul deschis în ariile protejate și pozele în care dumnealui și prietenii apăreau la bordul unor vehicule off-road, la fel de interzise ca și focul deschis.

După cum se vede în poza de mai sus. domnul Predonescu minte. A insinuat că Jitia nu a fost asfaltată din cauza lucrărilor Companiei de Apă Buzău, dar se vede că pe lista pentru 2022 strada Jitia nu prea era în plan. Nici orizontal, dar nici vertical.

Iată și o filmare din 2 iulie 2018 chiar din strada Jitia. Deci în 2018 primarul PSD Sorin Cîrjan promitea riveranilor că până la sfârșitul anului strada va fi asfaltată.

Of, of, of! Cinci ani de lucrări ale Companiei de Apă și de asfaltări continue!

Azi, după ce ironia locuitorilor din strada Jitia a ajuns la cele mai înalte cote în mediul online, primarul Cîrjan a ieșit public pe pagina sa de Facebook și a zis următoarele:

„Realitatea este cu totul alta! STRADA JITIA A FOST INCLUSĂ ÎN LISTA DE INVESTIȚII a municipiului în ultimii ani, dar ea nu a fost modernizată până acum pentru căERA NEVOIE MAI ÎNTÂI SĂ FIE SCHIMBATE DOUĂ REȚELE DE APĂ și branșamentele tuturor locuințelor, coloane foarte vechi și care aveau durata de utilizare depășită de mult. CONCLUZIA este că Strada Jitia va fi asfaltată anul acesta, conform planului de dezvoltare stabilit de administrația locală. Doamne Ajută!”

La postarea de ieri a mai apărut un domn important de la PSD care a sărit în apărarea primarului municipiului Rm. Sărat. Dar despre asta vom povesti mâine. Paaa!

#SusRâmnicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *