Puikutză Sexy sau Don Poseidon???

După publicarea articolului ce viza întrecerea sportivă dintre Tatiana Final Boss și Puicutza Sexy, adică Tatiana Final Boss vs Puicutza Sexy, pe adresa redacției au sosit tot soiul de mesaje cripatate și anonime ce îl au ca subiect principal pe un anumit domn Domnu’ Mitzi, noi identificându-l ca fiind domnul Mihai Ciosmin Petruș.

Unele dintre mesaje conțin informații sensibile de genul „vreți să aflați cum se fură motorină din autobuzele Domnului Primar Toma?” sau „Știați că rablele astea pe care suntem obligați să le conducem au zăcut câteva luni într-o parcare la Urziceni?”. Și tot așa.

Dar cel mai interesant mesaj primit a fost, mai ales că avea totuși un soi de semnătură, cel intitulat în felul următor: Domnu’ Mitzi ne-a făcut felu’!

Doamna Gina Controlina a povestit sub protecția anonimatului perfect următoarele:

Domnu’ ziarist, mă intitulez doamna Gina Controlina, am 39 de ani și fac parte din corpul controlorilor de bilete de la TransBuz es a.

Vreau să vă spui că domnu’ Mitzi ne-a invitat de 8 Martie pe toate doamnele controloare de bilete la un anumit salon de înfrumusețare prin dermopigmentare din Buzău.

În acest scop, domnu’ Mitzi ne-a strâns pe toate controloarele de bilete în parcarea de la servici, mai precis în parcarea autobuzelor, în spatele autobuzelor și ne-a pus să privim la ce scria pe lunetele anumitor autobuze.

Domnu’ Mitzi ne-a zis că are el o combinație și ne poate facilita un discaunt de 20 de procente din valoarea totală a serviciilor de genul dermopigmentare la eyebrows și eyebrowns, la eyelids, la lips (sus și jos), eliminare definitivă a mustăților, epilare definitivă cu laser la diodă etc. 

Eu și încă o colegă ne-am declarat total revoltate de această propunere pe care o considerăm cel puțin indecentă, dacă nu de-a dreptul jignitoare și misoginistă!

În principal ne interesează faptul că discauntu’ este prea mic, că putea să ne ofere din partea casei măcar o oră gratuită de spa de 8 Martie, dar mai ales faptul că ne-a jignit profund gândind despre noi că am fi niște controloare de bilete neîngrijite! Noi muncim, nu frecăm dioda la partid ca dumnealui!

Noi nu ne permitem din salariile pe care le primim la TransBus să mergem ca domnu’ Mitzi de două ori pe săptămână la pensat, epilat, tuns și frezat!

Și n-am înțeles o chestie. Oare de ce ne-a sugerat dermopigmentarea la eyebrowns? Oare dumnealui o practică? Sau nu știe engleză deloc?

Doamna Gina Controlina și-a încheiat pledoaria cu tradiționala urare #TuieMoma!

Drăcușorul a rămas uimit de cele auzite, dar nu și uluit. Mai ales de când s-a aflat prin oraș că domnu’ Mitzi, în special noaptea, se transformă în Daciana, o petardă roșie ce halește câte un pumn de Migrosun, deși medicul i-a prescris 1 cp/zi, dimineața, nu noaptea! Și nu în perioada sarcinii și alăptării!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *