L-a cinstit cu un kil de Țuică de Spătaru

Penibilul de la Buzău nu contenește!

Minivacanța bugetarilor prilejuită de Sf. Maria s-a încheiat, iar oamenii muncii s-au întors la treabă, fără excepție.

Nu a făcut rabat nici vicepreședintele CJ Buzău, domnul Adrian Petre care, revenit în trombă la viluța cu piscină protejată din satul Spătaru.

După ce toată minivacanța a ținut capul de afiș al știrilor la televiziunile naționale alături de explozia minei marine de la Costinești, Petre a ținut morțiș să iasă din nou în evidență.

De data aceasta a făcut-o în Răcnetul Buzăului – Tulburat și Liber?

„Aflat într-o ascensiune politică puternică, Adrian Petre are priză la electorat, dar incomodează anumite planuri făurite cu mult deasupra sa.”, a răcnit nea Mărgarel Grosu, ziaristul de serviciu al Pateului.

De un penibil ieșit din comun, nea Mărgărel ne mai spune că Pateul este vizat de niște forțe politice și nu numai, care urmăresc înlăturarea Pateului din scaunul de vicepreședinte.

Dar nea Mărgărel mai spune ceva intetresant. De fapt, fără să-i pronunțe numele și funcția, îl acuză pe șeful IPJ Buzău că ar fi tolerat semnele de circulație montate ilegal pe Str. Perilor din satul Spătaru!

„Nu interesază pe nimeni de căsoaiele funcționarilor publici, de faptul că cel care răspundea cu semnalizările pe drum, vedea în fiecare zi un limitator de viteză amplasat chipurile ilegal.”

Nea Mărgărel nu este la prima abatere de acest gen. În luna mai 2021 l-a descris pe vicele de la CJ ca fiind un pachet de mușchi, o forță a naturii.

Adrian Petre suplu (centru)
Adrian Petre suplu (centru)

Adrian Petre arătă șnur. Face sport, aleargă pe teren după minge. Alții spun că se înfometează zilnic și gface eforturi mari la sala de mese pentru a se menține în formă. E plin de mușchi! Secretul? Dieta pe bază de mazăre care îl face pe Adrian Petre să jongleze cu caloriile!

Game over!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *