Comisarul Montalbanu se întoarce!

Sursele noastre de maximă încredere ne-au susurat la una dintre urechi că celebrul fost comisar Montalbanu de la ISCTR Buzău ar fi pe cale să revină în România!

Cum de unde să revină? Din periplul mondial pe care l-a efectuat după ce a primit un șut în fund în urma dispariției misterioase din politică a fostului președinte PNL Buzău, fostul deputat Romanescu, dar și după acumularea unei datorii către bănci de peste două milioane de lei.

Dacă nu vă reamintiți, istoria pe scurt este următoarea: zice-se că Montalbanu aka Parfumul florii de cais – varietatea Cândești, pe numele său real, nu cel de scenă, Banu Laurențiu Gabriel, ar fi fost unul dintre sponsorii domnului Romanescu în campania electorală din 2020 pentru „locale”.

Pentru a realiza această sponsorizare, Montalbanu ar fi recurs chiar la vânzarea unui apartament pe care îl deținea în municipiul Buzău.

Amintirile mă răscolește - Banu Laurențiu Gabriel
Amintirile mă răscolește – Banu Laurențiu Gabriel

Scopul final al sponsorizării? Obținerea de către Montalbanu a funcției de comisar-inspector șef pe județul Buzău.

Monatalbanu chiar a ajuns să lucreze la ISCTR Buzău, dar la stradă, nu chiar în biroul de comisar șef.

La stradă, acolo unde se făcea banu’, dar nu atât de gros precum obrazul său de jurist calificat la volanul unui TIR din flota pe care a deținut-o până la un moment dat.

Dar stai să vezi de ce își dorea cu atâta ardoare să fie șef peste ISCTR!

Comisarul avea afaceri cu transporturi rutiere de mărfuri, dar și un service pentru camioane, acolo unde se pare că îi direcționa pe șoferii de camioane care încălcau legea.

Asta până când domnul Montalbanu a transferat firma de transporturi rutiere de mărfuri pe numele fiului de 23 de ani, pentru ca mai apoi să dea o țeapă de 745.155,00 lei la OTP Bank, iar o alta de 737.785,69 lei la CEC Bank.

Dar asta nu e tot! Pe lista creditorilor comisarului Monatalbanu aka Parfumul florii de cais – varietatea Cândești, pe numele său real Banu Laurențiu Gabriel și a celor două firme pe care le controlează s-au mai înscris și ANAF cu suma de 129.441,00 lei, Banca Transilvania cu 260.025,55, Banca Comercială Română cu 93.154,16 lei, Unicredit Leasing Corporation IFN cu 534.138,14 lei și alte patru societăți comerciale cu răspundere limitată. Total gaură: 2.747.835,31 lei.

Și pentru a dovedi reaua intenție a comisarului Montalbanu, că acesta a încercat să fenteze creditorii, Drăcușorul a descoperit că de la momentul deschiderii procedurii de insolvență și până la data de 28.01.2022, din patrimoniul firmeler au dispărut trei semiremorci SCHMITZ CARGOBULL și un autoturism AUDI A7, toate înstrăinate către diverse firme.

Evident, autoturismul AUDI A7 a fost înstrăinat către o firmă a fiului, EDLAR TRANSESCORT SRL.

Revenim după ce mai facem niște drăcovenii (săpături n.r.)!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *