Buzău. Trei triunghiuri amoroase și dubioase – Ep.1

 

S-a întâmplat la Buzău și București. O eminenentă studentă la Psihologie și ancoră la B1 TV, în prezent journalist la DIGI24, un dublu condamnat definitiv și iubita sa, nimeni alta decât Georgiana Arsene, soția lui Gelu Voican Voiculescu.

Ana Cristina Micu este o strălucită studentă a Facultății De Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, dar și mega journalist postul DIGI24.

În timpul liber, Micu se ocupă cu crearea de mici grupuri infracționale alături infractori dovediți în scopul șantajării altor jurnaliști care au trecut cumva prin viața lor, cu bocancii sau cu „bocancii”, depinde din unghiul din care privești.

Aceeași Micu, în același timp liber se mai ocupă și cu ședințe de terapie psihică sau psihoterapie, depinde de starea în care se află. Deși nu are o calificare în acest sens, nu puține sunt persoanele care au trecut prin micuța ei garsonieră pe care o folosește și pe post de dormitor.

Marius Trancă Zoltan – naționalist român! Condamnat în două rânduri pentru savârșirea infracțiunii de utilizare în public a simbolurilor fasciste, rasiste ori xenofobe, în formă continuată. Omul e defect la cap din naștere, la baza acestei afirmații existând documente medicale eliberate de medici psihiatri.

Georgi + Zoli = Love
Georgi + Zoli = Love

De altfel, Trancă zis Zoli sau Pîrț a fost internat nevoluntar la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca în baza raportului de expertiză medico-legală psihiatrică nr. 538/O/28.07.2009 întocmit de S.J.M.L. Buzău, rezultă că inculpatul suferă de tulburare organică de personalitate, atrofie cerebrală și cerebeloasă importantă, leucoaraioză marcată.

Mai multe amănunte AICI!

Georgiana Daniela Arsene, rusofila, stindardul Puțin la Buzău și București. Nevasta dubiosului octogenar Gelu Voican Voiculescu – am numit-o pe la fel de dubioasa Georgiana Arsene, mai tânără cu 41 de primăveri, deși nu s-ar zice, și angajată a sinecurii fake news Sputnik.md – este admin al grupului de Facebook caraghios intitulat ”Prietenii lui Vladimir Putin”, unde, firește, revarsă cea mai purulentă propagandă putinistă cu scopul de a-i prosti (sau de a-i menține în prostie) pe utilizatorii naivi sau predispuși la boala de Rusia.

Din când în când se mai furișează din locuința conjugală și dă, dar și ia interviuri românului care în 2014 trebuia să se înroleze în armata ucraineană pentru a stopa invazia rusească. Plecarea sa a fost „ținută la secret din motive de securitate”. :))))))))

Georgi + Gelu = Big Love
Georgi + Gelu = Big Love

Gelu Voican Voiculescu a fost viceprim-ministru în Guvernul provizoriu Petre Roman (1989-1990), fost senator FSN (PSD) de Buzău în legislatura 1990-1992, precum și ambasador în Tunisia și Maroc. În august 2022, Voiculescu, alături de Ion Iliescu, au trimişi în judecată în dosarul Revoluţiei pentru crime împotriva umanităţii.

Gelu Voican Voiculescu nu face parte din triunghiul amoros. Nici dacă ar vrea nu poate, motivele fiind bine întemeiate. De altfel, chiar Gerogiana Daniela i-a acordat rolul actorului pasiv-negativ.

Georgiana Daniela din Vernești, județul Buzău l-a cunoscut pe Marius Zoltan în urmă cu aproape un an chiar pe baricadele românești ale agresiunii Rusiei din Ucraina.

Georgi era prea bine cunoscută în România pentru dragostea sa nețarmurită pentru țarul Puțin.

Zoli era prea bine cunoscut în România pentru condamnările sale și pentru dragostea sa incomensurabilă pentru Hitler.

Ce-a ieșit din asta? Georgi l-a corupt pe băiatul cu atrofie cerebrală și cerebeloasă importantă, leucoaraioză marcată și, dintr-un purtător de zvastici tatuate pe tot corpul, l-a transformat într-un discipol al lui Putin.

Cum a reușit asta? Simplu, i-a luat un „interviu”, după care i-a dat un examen într-un kotetz din București, iar l-a sfârșit i-a tatuat un Z pe spate!

Interviul a fost publicat pe canalul YouTube al propagandei rusești în România, dar la scurt timp a fost șters.

Niște băieți deștepți au apucat să descarce clipul, astfel că îl puteți urmări mai jos.

 

 

La puțin timp după ce Georgi & Zoli au devenit un cuplu a apărut domnișoara Ana Cristina Micu, dornică de răzbunare și însetată de cazuri de psihopați pe care să-i trateze cum știe ea mai bine.

Continuarea în Ep. 1, Seria 1 – Trancă, Micu și DGPI Buzău.

Ana Cristina Micu
Ana Cristina Micu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *