Incredibil! Halucinant! Nu suntem sub „acoperire”!

După apariția în spațiul pubic a unor imagini intrate în posesia redacției prin metoda „Te urăsc – nu mă părăsi!”, una dintre protagoniste a luat atitudine și a declarat următoarele:

„Domnule redactor, pe această cale vreau să fac câteva precizări legate de clipul publicat recent pe canalul YouTube „Dosarele Minții.

A fost doar o glumă prietenei și colegei mele de facultate. Noi, sau cel puțin eu, NU sunt sub „acoperire”! Sub acoperire am fost după ce am fost racolată de DGPI Buzău.

Da, e adevărat că m-am întâlnit cu un ofițer de la DGPI Buzău pe malul râului Buzău din Buzău cu scopul inițial de a-l „turna” la DGPI Buzău pe jurnalistul Andrei Pițigoi de la Agora Buzău!

Da, e adevărat că ofițerul Bogdan Draghia de la DGPI Buzău mi-a propus o colaborare mai amplă cu instituția pe care o reprezenta pe malul râului Buzău!

Cum încearcă la Buzău Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă, fostă „doi şi un sfert” să convingă jurnaliştii să compromită alţi jurnaliști

„Da, e adevărat că trebuia să scotocesc prin redacțiile Agora Buzău și Liber în Buzău, pe unde îmi petreceam mult timp din viață, să găsesc elemente compromițătoare despre jurnaliștii Andrei Pițigoi și Sebastian Silvestru!”, a declarat Ana Cristina Micu pentru publicația noastră.

Da, e adevărat că fostul meu profesor din CN BP Hasdeu din Buzău, domnul Tarara din Buzău, a fost cel care m-a pus în legătură cu ofițerul DGPI Buzău, domnul Bogdan Draghia, fost elev la colegiul Hasdeu din Buzău!

Mai multe puteți citi și site-ul Știri din Surse Buzău!

JURNALIST BUZOIAN FILAT DE OFIȚERII DIPI. OPERAȚIUNEA „DOI ȘI-UN SFERT” A DAT GREȘ

Da, e adevărat că la sfârșitul întrevederii cu ofițerul DGPI Buzău, profitând de funcția pe care o deține la DGPI Buzău, acesta mi-a propus să ieșim la o sticlă de vin, dar eu n-am cedat! Știam că vrea să mă pilesc și să mă tragă de limbă despre ce am văzut și ce am auzit prin redacțiile mai sus amintite!

Da, e adevărat că ofițerul DGPI Buzău m-a contactat după ce în presa locală au apărut articole despre eșecul meu ca „sifon”, și care m-a întrebat scurt: Ce-ai făcut, coae, m-ai dat în gât la subiecți?

Da, știu că mai mulți ofițeri DGPI Buzău au fost sancționați după ce acoperirea mea a fost descoperită (sâc!) de jurnalistul Sebastian Silvestru!

Ofițer DGPI Buzău suspectat de acțiuni de supraveghere ilegală
Ofițer DGPI Buzău suspectat de acțiuni de supraveghere ilegală

Și nu, nu știu nimic despre acțiunile de supraveghere a jurnalistului Silvestru efectuate de ofițeri din cadrul DGPI Buzău!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *