Mințile supermici își trimit fostele neveste să-și ridice poalele-n sus pe holurile spitalului

Da, exact asta fac mințile supermici!

Se trimite una bucată fostă nevastă (angajată la CJ Buzău în subordinea fostului soț) la o instituție subordonată Consiliului Județean, în cazul de față SJU Buzău, pentru a cere socoteală unui angajat „că de ce scrie, fă, bărbactu despre Adishor?”

Că el NU a furat bujii, NU a nenorocit pe nimeni (?), NU a dat pe nașpa costumele populare ale Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău lu’ fetele lu’ Cazma de la Bistro Junior!

Adishor a plătit la timp serviciile de energie termică către RAM Buzău, a plătit la timp cheltuielile de întreţinere şi cheltuielile comune pentru perioada decembrie 2018–martie 2019 la Asociația de Proprietari PT 39 pentru apartamentul pe care îl dețin eu nelegal în prezent!

Adishor a plătit la timp inclusiv suma de 471,45 lei – reprezentând cheltuieli de întreţinere şi cheltuieli comune pentru perioada aprilie 2015 – ianuarie 2016, suma de 4,12 lei – reprezentând fond special de reparaţii,suma de 82,25 lei – reprezentând fond de reparaţii, suma de 68,00 lei – reprezentând fond de rulment şi suma de 153,60 lei – reprezentând penalităţi de întârziere calculate până la data de 04.03.2016!

Adrian Petre, președinte AJF Buzău și vicepreședinte CJ Buzău
Adrian Petre, președinte AJF Buzău și vicepreședinte CJ Buzău

Adishor a achitat contravaloarea serviciilor furnizate de către RAM Buzău în valoare de 1561,74 lei pentru perioada august – noiembrie 2016!

Adishor a acordat întotdeauna prioritate pietonilor pe trecerea de pietoni!

Adishor NU mai încalcă regulile de circulație!

Bodescu, Toma și Petre
Bodescu, Toma și Petre

Adishor NU mai cere numere de telefon de la gagici prin benzinării ca să le ajute când vor avea nevoie de el!

Despre găinăriile lui Adi Pate la Buzău a scris și site-ul Știri din Surse Buzău AICI!

Adishor NU mai angajează pe nimeni din familia sa la CJ Buzău! Deocamdată nu mai are pe cine!

Adishor NU mai promite jurnalistelor locuri de muncă în schimbul unor favoruri sexuale!

Adishor s-a făcut băiat cuminte de când cu afacerea „O bucățică de ficat pentru un primar” și de când i-a prescris doctora aia nutriționist rețeta aia cu mazăre la micul dejun, prânz și seara!

Adishor NU mai schimbă Statutul AJF Buzău doar pentru ca nu cumva vreun om să îndrăznească să-l contracandideze la șefia Asociației!

Bodescu, Burleanu și Petre
Bodescu, Burleanu și Petre

Adishor NU a impus eventualilor contracandidați să aibă obligatoriu cetăţenia română şi domiciliul în România! Și ce dacă România e parte a Uniunii Europene!

Adishor NU a interzis posibililor concurenți ce au depăşit vârsta de 65 de ani să candideze!

Adishor NU a impus eventualilor cutezători la funcția de președinte AJF Buzău să facă dovada absolvirii de cursuri în specialitatea management sportiv sau dreptul sportului! Ce dacă doar el ARE!

Răzvan Burleanu (stânga) și Gabriel Bodescu (dreapta)
Răzvan Burleanu (stânga) și Gabriel Bodescu (dreapta)

Poate că ar trebui ca Federația Română de Fotbal să se autosesizeze în legătură cu aceste aspecte nelegale promovate de Adrian Petre. Sau poate președintele Burleanu ori secretarul general al Federației, domnul Bodescu, că tot e buzoian de-ai noștri!

Adishor ARE ditamai siviu’, uite aici mai jos! Numai Oxford, Sorbona, Harvard și Stanford a absolvit! Preferatele lui sunt alea cu ord și ard la sfârșit! 😉

cv-petre-adrian-robert-ACTUALIZAT-2018

Ah, și încă ceva!

Adishor NU a împrăștiat prin Buzău „informația” că Silvestru a dat țeapă cu Gala de kickboxing Colosseum Tournament!

Duster-ul primarului Cîrjan și Audi-ul lui Adrian Petre
Duster-ul primarului Cîrjan și Audi-ul lui Adrian Petre

Ah, încă ceva 2: Adishor NU mai amenință jurnaliștii care scriu despre porcăriile săvârșite de el și NU se mai duce de mână cu primarii PSD acasă la jurnaliști pentru a-i convinge să NU mai scrie despre potlogăriile lor!

Adishor NU mai amenință jurnaliștii că dacă se mai scrie ceva nașpa despre el, face el vreo trei site-uri și îi doboară!

Și uite așa ajungem la vorbele domnului primar Toma, care zicea cam așa acu’ vreo șase ani: Partidele sunt vinovate și șefii partidelor când promovează niște oameni predispuși la corupție. Este o chestie extrem, extrem, extrem, extrem de gravă!

Hai, dans pe balans!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *