Nea Petrică, nea Petrică… cum i-a tras-o lu’ Georgică!

Socialu’-democratu’ Gigi Sava de la Buzău, cândva frapiera de apă la temperatura camerei a ministrului Daea, a fost alungat din funcția de director general cu trei stele de la ADS!

Potrivit publicației Puterea , George Sava ar fi picat (sanki!) într-un amalgam de interese pe care ar fi fost pregătit să le servească, în județul Giurgiu, împreună cu liderul interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina zis ”Scheletu”.

Ziarul PUTEREA a semnalat faptul că Agenția Domeniilor Statului (ADS) condusă de buzoianul George Sava va scoate la licitație, în luna august, circa 12.000 ha de teren pentru concesiune, urmând ca până la jumătatea lunii septembrie 2022 să fie semnate deja contractele.

Aranjamentele lui Mina ”Scheletu” stricate de Daea

Din cele 12.000 ha scoase la licitație spre concesionare, aproape 2.000 de hectare și o baltă de 74 de hectare se află în județul Giurgiu și urmează să fie adjudecate de un primar și câțiva oameni de afaceri susținuți și garantați de Marian Mina ”Scheletu”.

Ca totul să meargă ca pe roate, șeful ADS, George Sava, a mers personal în Giurgiu, mai exact la Mârșa, ca să aranjeze ”ploile” pentru Mina ”Scheletu”, dar șeful ADG Giurgiu, Gabriel Olteanu, a refuzat să facă jocurile celor doi pe motiv de ilegalitate. Astfel, prin mutarea de astăzi, ministrul Petre Daea a stricat toate jocurile lui Marian Mina ”Scheletu”.

Cel mai probabil Sava se va întoarce la Primăria Buzău, iar masa de prânz o va consuma în parcarea de lângă Patiseria Luca la volanul unui GLK negru.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *