Titioak a lu’ Toma face de toate

Cel puțin la Buzău, în acest sezon de Liga 2, Gloria va face scor cu adversarii care vor veni în Crâng!

„Fac presă de la 18 ani. Am început cu presa sportivă. Când la Buzău sportul a devenit insignifiant, n-am avut ce face și am trecut la „de toate”. N-am greșit, îmi place, mai ales de când am site-ul meu, buzoienii.ro. Faptul că peste zece mii de buzoieni accesează zilnic buzoienii.ro (uneori sunt și 30 de mii) de câțiva ani încoace, e indicatorul că-mi fac bine treaba.”

Aceasta este prezentarea personală a celui mai obedient (s-ar potrivi de minune și operator la clanță) jurnalist buzoian din toate timpurile.

S-a lăsat de comentat din tribună și a trecut la politică. L-a faultat grav pe Toma până când acesta a fost instalat stăpân peste municipiul Buzău.

Din 2017 a devenit brelocul/trompeta/țeava de eșapament/flaneaua media a celui mai mare primar al Buzăului din toate timpurile. Am voit a spune cel mai mare spălător de bani prins de Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

Specialist în aproape orice, Tereacă Auraș pe numele său real, Titioak pentru cunoscători, a obținut recent o licență mondială și specială în antrenorat pe calculator.

În aceste condiții, până la transferul oficial la Bayern Munchen, vreau, nu vreau sunt nevoit s-o dau pe Inspectorul Malinois în grija acestui fenomen din lumea fotbalului numit Tikitoak.

Il fenomeno di Buzău va fi un serial foarte atractiv pentru iubitorii sportului cu balonul rotund și nu numai.

Concluziile reporterului

Gloria se pregătește de a patra promovare în prima ligă. Buzoienii vor promova lejer, de pe primul loc, diferența de valoare față de adversare fiind considerabilă.

Titioak anticipează că „cel puțin la Buzău, în acest sezon de liga 2, Gloria va face scor cu adversarii care vor veni în Crâng.”

Cu alte cuvinte, sezonul ăsta îi spargem pe toți, inclusiv pe Dinamo! Forza Gloria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *