1 Martie sărbătorit cu precauție la Buzău

Precauția doamnelor buzoience a fost provocată de echipa provocatoare pe care PSD Buzău a dezlănțuit-o azi pe străzile Buzăului.

De obicei, domnul primar Toma ieșea pe străzi însoțit de secundul său, domnul viceprimar Apostu și alți câțiva băieți mai ciuguliți din TSD.

Și, era să uit, secondat și de domnu’ Mihai Ciosmin Petruș de la TransBus, băiatu’ ăla care noaptea umblă prin spațiul cibernetic în pielea unei anume Daciana.

Dar de când domnul Mihai a fost selecționat să-și împrumute chipul pentru Hello Mițțy, acesta a cam dispărut din grațiile colegilor de partid. mai ales că deja le aduce o grămadă de prejudicii de imagine!

Astfel, buzoiencele noastre dragi au fost de-a dreptul surprinse când pe străzile Buzăului au fost acostate de niște băieți dubioși, nemaivăzuți prin urbe.

O mamaie mai informată chiar a zis că cine or mai fi și aștia, mă, mamă, mă, că zici că acuma îți trage două palme peste ochi!

O doamnă mai elegantă și cu ștaif a fost de-a dreptul tranșantă.  Când l-am văzut pe domnul acela cu tunsoare de robocop că vine cu laleaua aia la mine, mai întâi mi-am asigurat buzunarele, mi-am facut semnul crucii cu limba, apoi mi-am făcut repede un plan de evacuare a zonei exact ca la incendiu!

O altă doamnă venită de curând din străinătate le-ar fi strigat de la distanță că nu are mărci germane și nici lire italiene, și dacă ar fi avut le-ar fi schimbat la o casă de schimb valutar, nu pe stradă…

Per total, buzoiencele au rezumat în felul următor: Dacă domnul primar nu se leapădă de astfel de elemente, noi jurăm că nu-l mai votăm la anu’!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *