Dr. Marius Iordăchescu

De ani buni de zile spitalele de stat se confruntă cu un deficit mare de medici. Buzăul nu face excepție la acest capitol.

SJU Buzău prin CJ Buzău oferă o grămadă de oferte (sâc!) și recompense care mai de care mai atractive.

Totuși, medicii specialiști continuă să ocolească Orașul care a bătut Parisu’ la Londra!

Însă, mare ne-a fost mirarea când surse din S.I.S. (Serviciul de Informații Secrete) sesizat o apariție stranie pe holurile SJU Buzău.

Mai precis, este vorba de un anume Dr. Marius Iordăchescu pe care camerele secrete de supraveghere l-au depistat și luat în colimator.

Zoltan Știrbulescu, Șeful Centrului de Supraveghere Secretă, ne-a declarat următoarele

Eram într-o zi cu soare de gardă și mă pregăteam să savurez niște clătite făcute de Lioara, nevastă-mea. La un moment dat, sistemul de detectare a cadrelor medicale superioare  a sunat alarma. Mesajul a fost următorul: Alarm! Alarm! Alarm! Brancardier deghizat în medic! Brancardier deghizat în medic!

Nici n-am știut cum să reacționez. Era pentru prima dată când sistemul de detectare a cadrelor medicale superioare se zbătea ca toți dracii!

Au mai fost cazuri când sistemul dotat cu camere de recunoaștere facială și craniană de ultimă generație a prins niște „medici” proveniți de pe băncile Facultății de Medicină „Dr. Konstantin Toma” din Țintești, dar sistemul a reacționat normal, ca de obicei, cu mesajul Atenție, medic fals! Absolvent de liceu agricol!

Dl. Știrbulescu a lămurit situația inedită în exclusivitate pentru Drăcușorul Buzoian.

Protocolul în astfel de situații extreme este foarte precis.

În primul rând suspectul este imobilizat de agenții S.I.S., îi sunt legate mâinele la spate cu tifon și culcat cu fața la cerceaf. Apoi intrusului i se ordonă să recite Jurământul lui Hippocrate.

În cazul de față, suspectul care s-a dovedit a fi doar un brancardier, a început să strige la agenți că el este membru PSD Buzău și fratele unui celebru jurnalist local, iar din cauza asta vor vedea ei ce vor păți, că va avea el grijă să-i măscărească și terfelească fratele Cosmin în paginile ziarului reporterbuzoian.ro, așa cum au mai  făcut-o cu dr. Adrian Zoican, dr. Bogdan Marin sau cu pr. Paul Negoiță!

Agenții nu s-au lăsat impresionați de amenințările brancardierului și au trecut la inspecția corporală. Ce s-a întâmplat mai departe ține de GDPR, astfel că nu se poate reproduce.

Însă, surse din preajma SJU Buzău, sub protecția anonimatului deplin, au fost mai slobode la gură și au mărturisit Drăcușorului detalii uluitoare.

Nu domnu’ reporter, ăsta nu e doctor, ci brancardieru’ Șontică, ăla care visează de vreun deceniu să ajungă asistent medical! Vă jur că el este! Dacă a văzut că nu poate să promoveze examenul de asistent medical, jmekeru și-a pus o pereche de ochelari de doctor, și-a tras pe el un halat alb de doctor la care a asortat cu un stetoscop de doctor atârnat de junghetură!

Alte surse din zona serviciului de Ascultări și Interceptări Comunicații de Urgență spun că individul ar fi real și că ar fi chiar Doctor Specialist în ascultare și sifonare informații confidențiale din sistemul de urgență.

Mda… de-a dreptul ireal! Dar de ce să ne mai mirăm când hoți de bujii ajung vicepreședinți CJ, aviatori în brazdă ajung chiar primari sau agronomi ajung directori la Drumuri și Poduri!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *