Eroare monumentală a unui îndrăgit cântăreț român!

Răsturnare spectaculoasă de situație în cazul îndrăgitului cântăreț Valentin Rusu, cunoscut publicului larg sub numele Vali Vijelie sau, în limba engleză, Valy The Squall.

Parese că dintr-o eroare inumană celebrul artist român a nimerit la Hollywood, și nu la Bollywood, adică acolo unde dorea să-și cumpere o stea.

– Da, mi s-a părut și mie ciudat când ăștia mi-au cerut fix 55.000 de parai în schimbul acelei plăci de granit placată cu numele meu!

– Păi, cum așa, domnule Vijelie? Vi s-a părut cam scump?

– Nu, nu asta a fost problema! Problema a fost că aveam la mine pentru această ceremonie fix 4.878.697,83 de rupii. 

Domnul Vijelie a mai mărturisit reporterului cât de greu i-a fost să facă rost de valuta precizată mai sus. Avea la dumnealui fix 51.243,50 de euro în bancnote de 20, 50 și una de 500. 

– Îți dai seama, domnule reporter, cât de greu mi-a fost să găsesc niște case de schimb valutar care să dețină această monedă?

– Nu, nu-mi dau seama, recunosc!

– A trebuit să apelez la câțiva prieteni din adolescență și tinerețe, acum oameni de afaceri în domeniul bitcoin, pe care nu-i mai contactasem din perioada adolescenței.

Cel mai probabil, faimosul cântăreț își va atinge visul, poate chiar anul acesta, de a fi recunoscut și la Bollywood. Din 2-3 paranghelii organizate de cine trebuie, artistul va face rost de suma necesară achiziționării mult râvnite plăci de granit din Republica India.

PS Rămâne de văzut dacă ANAF-ul va sta cu mâinile în sân.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *