Macarena. Voicu, un fel de Robin Food de Pătârlagele

 

Nu, nu a șterpelit mâncare din Penny Pătârlagele ca să o dăruiască celor săraci, ci a aplicat străvechea  metodă botezată „Macarena” pentru a-și împrospăta gardeorba de profesor de sport.

Ce este „Metoda Macarena”?

Metoda mai sus precizată a fost inventată imediat după Revoluție de românașii noștri plecați la treabă în Occident la începutul anilor ’90, care au revoluționat și rafinat metodele de furt din magazine.

Robin Food
Robin Food

„Macarena” presupune că individul intră într-un magazin de țoale și/sau încălțări ori Penny echipat cu un articol de tip zdreanță și iese cu unul nou-nouț, fără să-l fi achitat la casele de marcat sau altundeva.

În cazul de față, domnul profesor Voicu Claudiu, membru marcant al organizației PSD Pătârlagele – județul Buzău, la data faptei președinte al  organizației PMP Pătârlagele și vicepreședinte la PMP Județul Buzău, a pătruns în magazinul Penny din Pătârlagele în maiou și a ieșit în tricou! „Metoda Macarena” a funcționat!

Foarte trist este faptul că politicianul Robin Food era însoțit de fiul său minor care a asistat la aplicarea metodei „Macarena”!

Așa educați copiii, domnule profesor doctorand de Sport?

Conform descrierii sale pe pagina de Facebook, profesorul de Sport are la activ un master în Management Educațional și este doctorand la Universitatea de STAT „Ion Creangă” din Chișinău.

 

 

One thought on “Macarena. Voicu, un fel de Robin Food de Pătârlagele

  • 16 februarie 2023 la 11:34
    Legătură permanentă

    Păi jumătate din patarlageni au diplome de învățământ universitar la Chișinău,iar un sfert au doctorate.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *