Mesajul de început de an al domnului Primar Toma pentru buzoieni

Dragi Buzoieni, Împreună am putea avea o Epocă de Aur!

Se schimbă tradiția la Buzău!

Deoarece la Buzău totul este într-o continuă schimbare – vremuri, oameni, parcuri, străzi, piețe, târguri și oboare, domnul primar Toma a decis ca anul acesta să nu mai trimită plătitorilor de taxe și impozite obișnuita cărțulie plină de nerealizările din anii precedenți și promisiuni pentru anii următori, ci o Felicitare.

Într-o noapte, pe fulgerătură, domnului primar Toma i s-a arătat în vis mentorul său, însuși Tovarășul Nicolae Ceaușescu, care i-a zis așa:

Dragă, Costele, vez că gloata buzoiană nu mai duce mult, i-a cam sărit muștaru’. Ai cam omorât-o cu șantierele alea din Buzău pe care nu ai puterea să le duci până la capăt.

Nici măcar io n-am creat un haos ca ăla din Buzău. Zi-le buzoienilor ceva de dulce, ceva care să-i facă să spere că vor mai apuca să trăiască și fără praf, mizerie, aglomerație, debandadă pe străzi, dar cu locuri de muncă, cu locuri de muncă decente, cu apă curată și ieftină etc.

Și domnul primar a găsit repede soluția. Va trimite fiecărui buzoian cu vârsta de peste 18 ani o felicitare sub formă de ademeneală.

Dragi Buzoieni, Împreună am putea avea o Epocă de Aur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *