Klaudiu Voicu aka Robin Food – Personajul care a inventat povestea de la Pătârlagele

Celebrul profesor de Sport din Pătârlagele, campion național la Macarena, a făcut-o din nou de waie!

Conform informațiilor obținute pe sub tejghea de la Serviciul de Informații Secrete, Klaudiu Voicu a sunat câțiva ziariști buzoieni și le-a povestit varianta sa despre cazul profesoarei de la Liceul Tehnologic din Pătârlagele.

Voicu Senator
Voicu Senator

Ziariștii respectivi, împreună cu cel mai celebru Bostan din județul Buzău, s-au apucat să scrie câteva articole exact după chipul și imaginația lui Robin Food de Pătârlagele.

Pentru a masca oarecum netrebnicia sa, Klaudiu zis și Robin Food a aruncat-o politic, că vezi, Doamne, profesoara trebuie să-și dea demisia din funcția de consilier local PNL și să parăsească partidul, astfel obținând pentru noaua sa dragoste politică, Partidul Social Democrat, o victorie răsunătoare.

Evident, ziariștii care au scris despre subiect, dar care au înțeles că este doar o scamatoreală de-ale lui Voicu, s-au oprit. Doar Bostanului județean i-au continuat să-i curgă niște băluțe.

Iar Bostanului îi tot vor mai curge băluțe vreo 20 de ani – Partidul l-a salvat de la falimentul personal. Despre asta vom vorbi separat.

Robin Food
Robin Food

Așa, revenind la domnul Food, trebuie să precizăm că același S.I.S. (Serviciul de Informații Secrete) a mai scăpat o informație, aceea că profesorul de Sport a vizat și vizează în continuare tocmai postul de director adjunct la Liceul Tehnologic, adică exact postul pe care îl ocupă profesoara atacată de Voicu!

Însă Voicu mai are ani buni de mâncat în învățământ până va putea cere transferul sau detașarea de la Ramnicu Sărac la Pătârlagele.

Știți de ce? Pentru că individul, abia titularizat (surse S.I.S. spun că se laudă prin Pătârlagele că ar fi plătit 15.000 de euro pentru a obține titularizarea) va trebui să obțină Definitivatul!

Revenim curând!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *