George Sava urmărit de DNA? Nu se poate așa ceva!

PSD Buzău lovește din nou!

Este o informație de ultimă oră, George Sava a intrat în spital după ce a alfat că este vizat într-un dosar de corupție la nivelul instituției pe care o conduce.

Asta am citit ieri pe site-ul stiridinsursebuzau.ro despre boss-ul de la Administrația Domeniilor Statului(ADS), buzoianul nostru drag, Georgică.

Se pare că în urmă cu două săptămâni la sediul ADS au avut loc percheziții, dar directorul George Sava s-a îmbolnăvit subit și s-a cazat la un spital.

Sursele mai spun că Georgică s-ar fi operat la un picior și ar fi solicitat să mai rămână în spital încă o săptămână.

Situația este destul de ciudată deoarece, de obicei, pe băieții de la pesedu îi doare-n mână, nu în picior!

Însă, cercetătorii ortopezi spun că doar pe cei mai tineri din PSD îi doare-n mână, iar în picior îi doare doar pe cei care sunt feriți de durerile în cap.

Astfel, concluzia specialiștilor confirmă teoria că Georgică Sava face parte din gruparea „No brain, no pain” ce are ca motto proverbul „Unde nu-i cap, vai de picioare!”

„În perioada 24 ianuarie – 20 martie 2023, inculpatul Nuță Marius Ionel, funcționar în cadrul Agenției Domeniile Statului (A.D.S.), ar fi pretins, pentru el și pentru alte persoane, de la un om de afaceri (martor în cauză), suma totală de 350.000 euro pentru „a-l ajuta” pe acesta din urmă să încheie cu ADS un contract de arendă pentru o suprafață de 650 ha de teren agricol, situat într-o comună din județul Giurgiu. În contul aceleiași sume de bani, inculpatul i-ar mai fi promis omului de afaceri că îl va sprijini să concesioneze respectiva suprafață de teren pe o perioadă de 20 de ani, cu posibilitatea prelungirii pe încă 10 ani”, se arată într-un comunicat al DNA.

Agenții Serviciului de Informații Secrete nu mai vor să fie luați prin surprindere.

De aceea, redutabilii agenți au luat în calcul o posibilă evaporare miraculoasă a lui Sava, astfel că deja au anticipat o posibilă schimbare de look a lui Georgică, dar și o nouă identitate.

Oficialii mai presupun că George Sava nu-și va schimba prea mult numele și prenumele, că e posibil să uite cum îl cheamă.

Cel mai probabil, în strânsă simbioză cu noua sa înfățișare, buzoianul nostru drag se va dosi în Georgyos Savanakis, un armator grec originar din Kalamata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *