Constantin Toma, suspect de spălare de bani și evaziune fiscală: „Nu pot să fiu fericit!”

Nu pot să fiu fericit, doamna prim-procuror Tudorache, când primesc la Primăria Buzău pe numele meu şi acasă suspiciune de fraudă şi suspendarea tuturor plăţilor pe finanţările europene pe care le avem la Buzău.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), i-a reproşat, la un eveniment public, prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Corina Stroe Tudorache, că a dat curs unei sesizări penale neasumate, care a fost trimisă anonim prin poştă, demers care ar fi putut bloca investiţiile pe fonduri europene din oraş.

Dar domnul primar Toma a omis să precizeze audienței și faptul că are calitatea de suspect într-un dosar de spălare de bani și evaziune fiscală, dosar strămutat la cerere sa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Reporter: Ce înseamnă fericirea pentru dumneavostră, domnule primar?

Constantin Toma: Pentru mine fericirea înseamnă să pot pesedi pe fulgerătură cât mai mult cașcaval, fără ca procurorii și polițiștii să mă ia la ochi.

Reprter: Adică?

Constantin Toma: Păi, cum să vă zic io… să se lege la ochi când io pesedesc. Sau să privească în partea opusă!

Reporter: Domnule primar, dar ce spuneți dumneavoastră…

Constantin Toma: Da, știu, dar după ce am pesedit holdingul Romet și buzoienii m-au votat primar cu 80%, mă simt invincibil!

Reporter: Domnule primar, dar ce spuneți dumneavoastră…

Constantin Toma: Cu Romașcanu la Cultură, pe mine mă doare-n mână! Știi ce zic? Hai, pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *