Jan a cam sărit calul! Note de 3 și 4 pentru polițiștii care au participat la un concurs de avansare în grad: Vizau șefia!

 

Concursul organizat, vineri, 9 decembrie, pentru funcția de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța nu a fost promovat de niciunul dintre candidați. De menționat că dintre cei trei candidați înscriși s-au prezentat doar doi, dar niciunul nu a reușit să obțină notă de trecere la proba interviului.

Printre cei trei candidați de la Constanța, spun sursele noastre de mare încredere, s-ar fi aflat și milițianul JanKhazan de la Municipala Buzău. Pentru a induce în eroare vigilența polițiștilor constanțeni, Jan al nostru s-a deghizat în… Polițist!

Jenel ar fi putut chiar să aibă succes pentru a ocupa funcția de inspector-șef adjunct la IPJ Constanța, dar un detaliu l-a dat de gol chiar când a tras frâna de mână în parcare: cazanul său cel roșu, adică ăsta de mai jos.

Nu, domne, la ce mașină are domnu’ candidat sigur a venit să facă mișto de noi, în drum spre concursul de la IGPR pentru funcția de Inspector General al Poliției Române!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *