Mișcarea Oamenilor de Foame

 

„Da, e adevărat, ne-am reunit intestinele pentru binele tuturor buzoienilor. Nu suntentem muritori de foame, ci muritori de rând care vrem să umplem cu dragoste pe scena politică un gol lăsat de toate aproape toate partidele politice: golul din stomac, sau burtă, spuneți-i cum doriți.”

Desigur, vorbim despre foamea de politică și setea de cultură, nicidecum despre altceva.

Doi buzoieni din Buzău s-au reunit și au pus bazele unui partid ce are mari șanse de a crește vertiginos în următoarea perioadă.

Sprijiniți de câteva asociații buzoiene binefăcătoare de minuni, dar și de cel puțin un parlamentar de Buzău, cuplul îndrăzneț visează mai întâi să cucerească Localul.

Astfel, cei doi copreședinți (unul de scară, celălalt de bloc) au lansat sloganul următor: „Buzoienii știu ce vor! Nu vor bani, nu vor valută, vor cultură și ciorbă de burtă!”

După slogan, următorul pas a fost împărțirea posturilor în administrația buzoiană, însă aici au apărut primele divergențe: ambii politicieni vor să-l îndepărteze pe Toma și să-i cucerească poziția.

Dar, datorită valorilor comune, cei doi tineri buzoieni ce se bazează cel mai mult pe apetitul lor pentru cultură și artă, se vor împăca în dragoste și iubire pentru frumos.

Revenim în curând cu noutăți!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *