Primarul Toma și una dintre fiicele sale prinși în afacerile a doi psihopați – Ep. 2

Aventurile jurnalistei Ana Cristina Micu de la Digi24 și nazistul ZoliU (Zoltan Trancă) au continuat și pe parcursul următoarelor săptămâni.

El era în căutare de sex, iar ea în căutare de răzbunare. Știți cum e vorba aceea „caută-i dușmanii și aliază-te cu ei.”

De altfel cei doi s-au întâlnit în locuința lui Micu unde Zoltan a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta, dar fără succes. Jurnalista a început să plângă când Zoltan a atins-o fără voia ei.

ZoliU: Vrei sa i dam suprema peste doua sapt Lu dili? zic ca te am prins cu fiisa lu Toma în pat și m am suparat și am plecat dar nu va crede. Ar fi scandal mare dacă ar pune botu și ar posta.

Ana Cristina Micu: Nuu lasa pe moment.

ZoliU: Ok.

Ana Cristina Micu: Ca cred ca e suficient. Poate se face liniste. Si dupa asta e gata. Ca as vrea sa dorm linistită noaptea.

ZoliU: O sa fie circ o să zică că sustii nazistii eventual ca nu sunt cu cele de rasă ariana (n.r. Se presupune că Ana Cristina Micu ar fi de etnie rromă).

Ana Cristina Micu: Hai sa nuu…

ZoliU: Eu imi asum ma doare undeva ce zice.

Ana Cristina Micu: Ca nu vreau chiar o expunere in media pe toate astea :))

ZoliU: Dar orice zice nimeni nu îl crede.

Ana Cristina Micu: Ramanem la stadiul asta.

ZoliU: Tu îți dai seama ce ar fi să iasa daca se aude de noi?

Ana Cristina Micu: Apoi peste 2 sapt ti am zis poti sa bagi ce vrei tu la Vlad ca sa iesi tu ok, ca meriți asta.

ZoliU: Ia foc presa ca ești colega lor și eu îs ultracunoscut și s au scris de mine sute de articole.

 

În 2014, buzoianul Marius Zoltan Trancă își dorea sa meargă în Ucraina, să lupte împotriva „separatiștilor” pro ruși din Donbas. Între timp, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată, astfel că Marius Zoltan Trancă a decis să renunțe la planul său inițial. El spune că și a dat seama că atât el, cât și „camarazii” săi – pe care îi numește „naționaliști”, nu „neo-naziști” au fost victimele manipulării.

Discuția a continuat cu pregătirea „ieșirii onorabile din relație” a celor doi psihopați. Finalul acesteia data viitoare.

 

One thought on “Primarul Toma și una dintre fiicele sale prinși în afacerile a doi psihopați – Ep. 2

  • 17 februarie 2023 la 9:09
    Legătură permanentă

    Si cum s-au aflat toate astea si cu print screen…. ori de la zoltan ori decla micu unu pe altul s-au vandut… zic ca zoltan a vandut la ce profil are.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *