Pătârlagele – PENNY a introdus un serviciu în premieră la nivel local: Clienții pot intra în magazin îmbrăcați în maiou și pot ieși în tricou. Dar numai vara!

Penny, unul dintre cei mai activi retaileri din România, implementează un program pilot de undershirtback disponibil momentan doar în magazinul din Pătârlagele, județul Buzău.

Clienții Penny pot intra în magazin îmbrăcați în maiou și pot ieși în tricou. Dar numai vara!

O a doua condiție este ca valoarea maximă a “tranzacției” să nu depășească valoarea 200 de lei.

PENNY a introdus serviciul undershirtback doar în filiala din Pătârlagele.

A treia condiție a acestui sistem de undershirtback la raft este disponibil pentru toți oamenii care au împlinit vârsta de 18 ani și care sunt Doctoranzi la Universitatea de STAT “Ion Creangă” din Chișinău.

Clienții care vor să folosească acest serviciu nu vor fi condiționați de o valoare minimă a bonului de cumpărături pentru a putea schimba maioul cu tricoul.

Numărul maxim de tranzacții săptămânale pe care clienții PENNY le pot efectua săptămânal este egal cu 1.

„Suntem foarte bucuroși să introducem acest serviciu la Pătârlagele. Este o premieră în domeniul retail-ului autohton și avem încredere că putem contribui la dezvoltarea personală a românilor. Ne dorim să venim cât mai mult în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, iar sistemul reprezintă un serviciu atractiv, deoarece le oferă clienților posibilitatea de a-și schimba garderoba de vară într-un mod simplu și rapid, fără să fie nevoiți să se oprească la un bancomat. În plus, serviciul ne va ajuta și în procesul de fidelizare a clienților”, a declarat, într-un comunicat de presă, Rafael Arbaletă, UFO PENNY România.

Magazinul din Pătârlagele nu a fost ales chiar la întâmplare pentru a implementa acest program pilot. În urmă cu ceva timp unul dintre clienții fideli a fost surprins de camerele de luat vederi intrând în maiou și ieșind în tricou, fără să plătească la casele de marcat.

Printre băjeții de băjeți această operațiune se numește Macarena. Metoda a fost descrisă pe larg AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *