Tereacă, te sparg dacă nu…

Ziceam zilele trecute că Zoltan Trancă, naționalistul român celebru pentru a fi fost condamnat de două ori pentru fascism după ce a desenat mai multe simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe, în formă continuată, pe clădiri din Buzău, a apelat la metode neortodoxe pentru a convinge un și mai celebu ziarist din Buzău, domnul Tereacă, să elimine din cotidianul online buzoienii.ro un articol greu ce o a avea ca subiect pe celebra iubitoare de Puțin, doamna Arsene Georgiana Daniela, soția lui Gelu Voican Voiculescu, trimis în judecată pentru crime împotriva umanității în Dosarul Revoluției alături de Ion Iliescu.

Conversație Tereacă Auraș - Zoltan Trancă
Conversație Tereacă Auraș – Zoltan Trancă

Aparent totul a decurs calm, însă gurile rele spun că a fost nevoie ca Zoltan să se deplaseze până la Buzău pentru a-i arăta pisica lui Tereacă.

Articol eliminat după ce Treacă a văzut pisica
Articol eliminat după ce Treacă a văzut pisica

Oricum, situația a fost foarte dubioasă. Toată lumea știe că Tereacă se sperie „decât” de pisica domnului Toma Constantin, primarul municipiului Buzău!

Se pare că Zoltan intrase în vrie după ce doamna Arsene îi spălase nu doar creierul atrofiat. Iată cum și de ce.

La un moment dat pe fir a intrat și maestrul lui Zoltan, un alt jurnalist naționalist buzoian iubitor de Puțin, dar și de fascism amestecat cu cele sfinte: preotul caterisit Gavriluță Iulian aka Galivruță.

Nu știm dacă Galivruță se referea la doamna Georgiana Daniela Arsene sau la doamna Ana Cristina Micu, dar dacă dorește poate trimite câteva precizări, mai ales că în ultimul timp pare „ândrăgostit” lulea de cea din urmă, motiv pentru care a slăbit incredibil de mult! În fotoșop, evident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *