Buzău – Milițianul cocalar și Oare cine din orașul acesta și-a luat cea mai mare…

Exact, asta-i întrebarea: oare cine orașul acesta și-a luat cea mai mare mwie în timpul pandemiei și după?

Florina Arghir Popescu, Auraș Tereacă, Cosmin Șontică, Andrei Pițigoi, Călin Bostan, Iulian Galivruță, Adrian (DORIN) Bîscă? Mai sunt și alte leșuri din presa locală care și-au luat o mare mwie după ce SILVESTRU…, dar nu mi le aduc aminte în acest moment.

CONTEXT 1

Pe parcursul lui 2017 am publicat toate contractele presei locale buzoiene cu Primăria Buzău (PSD), CJ Buzău (PSD), PSD Buzău și alte entități publice conduse de pesediști.

Știți, la Buzău toate instituțiile publice sunt conduse de membri PSD.

După ce am publicat respectivele contracte, ziariștii din „garda veche” (Da, mhă, așa se alintă ei între ei) au cam luat foc. Aflaseră buzoienii că presa locală, fără excepție, scrie doar la comanda și pe placul PSD Buzău. Sau nu scrie, tot la comandă, evident.

Dintre toți ziariștii-șpăgari mai sus enumerați, unul singur a fost mai moțat. De fapt mai moțată, că este o EA: Florina Arghir Popescu, Gazeta Buzoiană. Mi-e îmi place s-o alint Gazela Buzoiană.

Această gazelă chiar m-a certat public la un eveniment organizat de unul dintre stăpânii ei, domnul primar Toma.

Domnu’ Silvestru, se câștigă bine din presă, așa-i? Doamna gazelă a încercat să fie ironică. I-am răspuns pe măsură, evident.

Vlădoiu Jean Claudiu, milițian.
Vlădoiu Jean Claudiu, milițian.

I-am răspuns și în scris la un moment dat. Am numit-o japița presei buzoiene. Pentru asta mi-am luat o amendă de 500 de lei, amendă ce mi-a fost aplicată de un milițian cocalar (nu e pleonasm).

Milițianul cocalar Vlădoiu Jean Claudiu zis JanKhazan, cu școală de corecție în ADN, n-a reușit să citească în DEX, deși i-am arătat.

Japiță, japițe – Bucată de lemn sau de fier îndoit, așezat deasupra proțapului și formând scobitura în care se prinde jugul. DEX

Vlădoiu Jean Claudiu, milițian cocalar.
Vlădoiu Jean Claudiu, milițian cocalar.

Bine, acum dacă stau să mă gândesc mai bine, tot o japiță e și milițianul cocalar, dar o japiță a miliției. De fapt un japiț.

CONTEXT 2

8 martie 2020 –  Cu creierul spălat de Aneta 3 și Kotetz TV, tipic pentru cei de vârsta ei, mama sună la 112 acuzând frisoane și muci. Venise de câteva zile din Italia după o intervenție chirurgicală, deci, gata, Covid! Pe 10 martie a fost diagnosticată și trimisă de la Buzău la Spitalul Matei Balș din București.

Nu pot spune că nu a avut, dar starea pacientului și analizele ce i-au fost făcute pe parcursul celor aproximativ 21 de zile sunt destul de neclare.

De la Otopeni la domiciliul mamei din Pârscov am transportat-o eu. Gata, și Silvestru are Covid! Și el, și „concubina”, și fiul acesteia, așa au decretat autoritățile locale, cât și „garda veche”.

Autorități locale imbecile care nu au făcut nicio anchetă epidemiologică, dar au transmis către presa la fel de imbecilă că În urma anchetei epidemiologice s-a stabilit că există trei contacți direcți ai pacientei din Pârscov. 

Monaco, baby!
Monaco, baby!

 

De fapt, doar eu mă întâlnisem cu mama și petrecusem împreună aproximativ trei ore, cât a durat drumul de la Otopeni la Pârscov.

„Concubina” o întâlnise pe mama ultima oară în urmă cu mai bine de un an. Fiul „concubinei” n-o întâlnise pe mama niciodată.

De ce n-au făcut autoritățile locale o anchetă epidemiologică? Păi, simplu, ar fi trebuit să izoleze la domiciliu aproximativ jumătate de Buzău: Primăria Buzău, Tribunalul Buzău, DSP Buzău, un cabinet notarial, SJU Buzău etc., adică locuri pe unde am avut treabă la începutul lui martie 2020.

Presa locală a început să elaboreze tot soiul de știri slinoase. Unul dintre ziariști a vomitat ce putea fi mai rău dintr-un hoit îmbibat cu fast-food și Coca-Cola.

L-am întrebat după trei ani, după ce am aflat ce scrisese în martie 2020, de unde și-a procurat informațiile mincinoase și pline de vomă.

Mi-a răspuns cretin: de la niște părinți ai căror copii erau în clasă cu fiul „concubinei”. Un rebut de om ce se erijează în jurnalist despre care voi povesti pe larg când îi va veni rândul.

Găsiseră momentul cel mai oportun să mă lovească, să se răzbune pentru că le arătasem pisica în curul gol!

EFECTUL

Azi este rândul Florinei Arghir Popescu, gazela pocăită de la Gazeta Buzoiană.

Asta a scris pocăita pesedistă, japița presei buzoiene în data de 10 martie 2020. Ea care de câțiva ani de zile lua la rând toate bisericile pentru a se spăla de Adrian Mocanu, fostul ei „concubin”.

Da, da, Adrian Mocanu, fostul deputat PSD, ALDE, PMP, cunoscut și ca Aadrian Von Zmeieni.

„Vă cer public să verificaţi care sunt sursele financiare ale „Gazetei buzoiene” , dacă între mine şi familia respectivă sau instituţia pe care Victor Mocanu o conduce există vreo relaţie contractuală. Dumneavoastră, mai bine ca oricine, ştiţi că nu accept finanţare decât în baza unui contract ferm, cu condiţii care să nu aducă atingere imaginii mele de jurnalist.

V-am spus atunci că eu nu fac înţelegeri decât pe bază de contract, în condiţiile în care suma pe care mi-aţi propus-o, cu siguranţă, altor jurnalişti le-ar fi luat minţile. Mi-aţi demonstrat cu acea ocazie că dumneavoastră sunteţi cel care încercaţi să cumpăraţi jurnaliştii. Aş vrea să vă reamintesc, pentru că spuneţi de ziarul meu că este oficiosul familie Mocanu, că dumneavoastră nu sunteţi în măsură să spuneţi asta, câtă vreme îl atacaţi sistematic pe contracandidatul dumneavoastră, Victor Mocanu.” – Florina Arghir Popescu

Deci, gazela pocăită care rupe ușile bisericilor întru iubirea ei față de Domnul Isus Hristos, fostă remorcă a celui mai traseist politician buzoian, știa de la Biserică că Silvestru primea o lecție de la Dumnezeu pentru faptul că a dezvăluit că ea iubea în secret pesedeu’, în special pe domnul Marcel și pe domnul Constantin.

Doamna Gazelă Buzoiană care ar trebui explice vizitele soțului său la sediul PSD Buzău. O fi membru de partid sau merge să încaseze în numele soției?

Știu deja ce o să zică gazela. Oh, vai, nu se poate așa ceva! Suntem în postul Paștelui, în Săptămâna Mare! Nu se poate așa ceva!

Iar eu să-i răspund astfel: Oh, ba da, i-a mai dute-n pwla mea!

Dacă n-o să zică nimic, nici eu n-o să mai zic. De iertat, iertăm, dar nu uităm!

Ironia sorții, că altceva nu poate fi, este că de toți cei enumerați mai sus s-a lipit Covidul. Mai puțin de mine. :)))))

 

PS La o conferință de presă organizată la sediul PNL i-am transmis premierului Florin Cîțu, printre altele, că la Buzău există presă roșie care dezinformează cetățenii la comanda PSD.

Cine a sărit prima de cwr și a dat din gură? Exact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *