Lecție de istorie de la cocalarii buzau.net

Mai nou, kokalarii de la buzău.net s-au apucat să dea „lecții de istorie”. Și s-au gândit ei că cel mai bine ar fi să înceapă cu nea Nicu.

Iată și de unde au pesedit poza. N-am avut răbdare să caut și textul.

Evident, nu pot fi suspectați că ar deține vreo fărâmă de inteligență sau pricepere în ale istoriei, nici că ar fi comuniști (n-au vârsta), dar în prostia lor se străduiesc să se ridice cumva deasupra.

Sau poate din dorința de a intra în grațiile domnului primar Toma, că doar dânsul l-a mai afișat pe Ceaușescu pe gardul Diviziei 2 Infanterie „Getica”!

De obicei site-ul lor fură sau împrumută articole publicate în alte ziare online, dar când se pun ei pe scris… sau când se apucă Negru săi lustruiească papucii primarului poet de la Siriu.

Trebuie să fii de-a dreptul japiță pentru ca tu, un mucos parvenit, să faci apologia regimului comunist și a lui Ceaușescu când la Revoluție aveai 4 ani. Sper că mămica și tăticu’ sunt foarte mândri de tine!

Ceea ce nu știe redactorul de la buzău.net, dar poate va aprofunda cu atenție istoria de dinainte de ’89, este că în vremurile acelea înșelăciunea era pedepsită cu pedeapsă între 3 și 15 ani de pârnaie, pe alocuri chiar până la 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *